Dagen i bilder






GT3


Åh, jag kom nyss hem och då frågade pappa mig om jag vill följa med på någon porsche visning med honom och farfar nästa helg! så himla kul. Man kanske inte tror det om mig, men  jag tycker faktiskt bilar är kul. Kanske för att jag uppvuxen med det. Dock har farfar haft 4 eller 5 porschar, så intresset för dom bilarna har blivit ganska stort, som ni kanske förstår. hoppas det blir trevligt bara!


I know that goodbye means nothing at all


Efter IUP samtalet åkte jag ner på stan med min fina Annie för att shoppa och äta. Jag blev lite förvånad över att det som hänt mellan mig och Sebatsian blivit så stort. Både blickar och kommentarer fick jag ta emot idag. Men, jag tror dom flesta redan vet vad jag tycker om det. och som sagt, om en månad är det väl något nytt drama som skapats och alla fokuserar på det. Jag var glad över att jag hade Annie vid min sida iallafall, hon är fantastisk!

Efter något varv i butikerna stötte vi på Sebastian och hans mamma, så han var med oss en liten stund. och under den lilla stunden vet jag inte hur många vi träffade. Världen är allt liten ibland.

Men nu ska jag "plugga", eller som det heter i min värld, ta ett spa och sedan slå på en go film. Vi hörs


New in


Då är äntligen dom här gobitarna mina! efter 2 månaders velande slog jag till för att få hjärnan på lite gladare tankar. Från scorett och kostar 399 kronor! vilket kap, sånt gillar vi!


when everything falls apart

Som ni kanske förstått är allting inte som det ska mellan mig och Sebastian. Vad som hänt tänker jag inte berätta i detalj, för dom som behöver veta, dom vet. Det jag kan säga är att det är så många som har så mycket åsikter om det här. Som säger gör si och gör så. Dumpa honom dirket, han har gjort den nu och kan göra dte igen. Men riktigt så lätt är det inte. Om du inte varit med om det här själv, har du inte så mycket att säga till om enligt mig. Det är så personligt, och alla tar det olika. Jag tog detta hårt och förstorade det för mig själv. Det är allvarligt, men inte lika allvarligt som jag ansåg att det var i början. Det han gjort är fel, men det vet han också. Därför har vi varken gjort slut eller är tillsammans. Jag tyckte vi behövde en paus, likaså han. vi behöver tänka på saken, för att sedan kunna fortsätta dela det vi haft. Jag vet att många kommer kommentera detta och prata runt. Om ni nu gör det, hoppas jag ni ångrar er. För det här är väl ändå mellan mig och Sebastian, och vi vet nog vad som är bäst själva. Det är lycklig jag vill vara, och det är med honom jag är det. Alltså får vi se vad som händer, men just nu har vi en paus.

Det sista jag vill dela med mig av är ett S T O R T tack till alla fina som har brytt sig, som har hört av sig och som har stöttat. Ni är guld värda.  Ett speciellt tack till Elin K, Julia B, Julia P, Lisa och min älskade Ida, ni är otroliga ♥

jag kommer blogga när jag känner för det, hur ofta vet jag inte.

Jag lovade ju er att jag skulle börja blogga bättre, men så kommer det inte blir. Inte nu på ett tag. Jag tänker inte be om ursäkt över det, för just nu måste jag faktiskt bry mig om mig själv och försöka hitta tillbaka till den Felicia som hade ett leende på läpparna om dagarna. För just nu är det våta kinder jag måste torka hela tiden. Somnar med tårar i ögonen och vaknar upp med tårar i ögonen gör jag, och det känns som en evighet tills ljuset kommer tillbaka. Jag skulle göra allt för att få det du gjorde ogjort, du förstår nog inte hur mycket jag gillade dig. Men på någotvis valde du "dom" framför mig. och det värsta är att jag så gärna skulle vilja ha dig vid min sida igen, men jag vet vilka rykten och hur många kommentarer jag skulle få då. och är det verkligen värt det? jag vet inte. För ett nytt förtroende bygger man inte eller upp över en natt direkt. För mig var du perfekt, jag älskar dig.

You just lost the best thing that ever happened to you. And don't kid yourself, it's all your fault.

 


I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is while you're in the world


SANCTUM


I fredags åkte jag och Sebastian till Heron city för att se denna film. Nästan själva i en biosalong, med 3D brillor på och ganska höga förväntingar blev jag väldigt besviken och uttråkad. Alltså kan jag inte rekommendera att se den filmen till er. Synd, men sant. Fast om ni gillar naturfilmer och dokumentärer som är äventyrliga kanske ni gillar den! Ge inte uppp hoppet, för det är ganska många som säger att den är bra ändå.


I'm crazy, but you like it

Jag avger ett avtal med er. Från och med nu ska jag ägna bloggen mer tid varje dag, med lite roligare inlägg och bilder. Hur kul är det egentligen att läsa vad jag gör om dagarna? inte speciellt kul va. Nej precis. Därför ska jag ta och sätta kameran på laddning och börja studera lite skolarbete så jag får det undan skyfflat eller något sådant. Så jag sedan kan skriva några inlägg! thumbs up <3

In the NO sal


Moget grabbar!! ;)


24 mars 2011

Då var NP i biologi klart och jag överlämnar det nu till lärarna. Härligt! Efter skolan åkte jag och världens bästa annie ner till stan för att inhandla något så otroligt sött vi sett på H&M. Sedan blev det Nancy's, solning och träning som vanligt. Helt fantastiskt om jag ska vara helt ärlig.

Bokat biljetter till en film jag knappt kan stava till har jag också gjort. sanctum eller något liknande heter den. Vissa säger att den är jättebra och andra säger att den är sämst. Därför hoppas jag att den är bra, men förväntar mig att den är sämst. Men nu ska jag lyssna klart på Justin Biebers skiva on spotify och sedan duscha med ansiktsmask, hårinpackning, rakning av benen och allt det där som vi tjejer gör. PUSS

Oh darling


Kulturdag


Vilken härlig dag! ja, det är sanningen. Den har spenderats tillsammans med min älskade Annie. Hon är alldeles för underbar. som ni ser på bilden har vi haft kulturdag och passade på att jobba flitigt med vår bild uppgift. Temat var mat som ni också kanske märker. På lunch rasten blev det en liten prommis i solskenet, så underbart härligt om man bortser från årets första orm som vi såg!!!

 Efter det åkte jag och mötte Sebastian, vi promenerade hem till mig och nu kollar vi hockey, eller han gör det. jag ska kolla vilka filmer som går på bio tills fredag. Vi hörs senare, nu ska jag ägna den lilla stunden som är kvar av den här kvällen tillsammans med min ögonsten. puss ♥


Sebastiaaaaan bloggar

Felicia älskling, vill bara säga att du betyder såå sjukt himla mycket för mig, är verkligen glad över att det blev vi två! Du är en sån underbar tjej, finns nog ingen bra tjej som dig jag träffat eller pratat med som har en sån fin insida, jag dör för den! Jag älskar dig!<33


The last song



Det är svårt att acceptera, att få bort oron helt. Men på någotvis måste jag, och ansvaret ligger nu i dina händer. Det är du som avgör våran framtid.




Godmorgn

Uppdateringen har inte vart så bra i helgen, men jag kan berätta lite om den ändå, bara för att vara lite snälla mot er!

I fredags va jag och Sebastian med Dennis och Lisa, vi köpte godis, kolla tv och pratade typ. Ganske härligt lugnt sådär. Sen begav vi oss hem till S där vi kollade film och sedan somnade. Igår blev det en riktigt fixar dag, eller kanske inte för mig men för S. Skotta snö, fixa diskmaksinen och plocka upp på rummet var hans sysslor medans jag sov. Fast sen lagade jag faktiskt en briljant middag!! har aldrig ätit något så gott.. eller? jodå, maten blev faktiskt riktigt lyckad. sendan åkte vi hem till mig för lite hockey och filmkollande. The last song, mean girls 2 och tusen gånger starkare stod på listan eftersom jag bestämde filmer den här gången. hehe.

Imorse vaknade jag upp brevid mitt hjärta, bättre kunde det inte bli. Tjat om frukost från hans sida, så mamma dukade fram ett otroligt mummsigt frukostbord och nu sitter vi här. om en timme ska han dra sig hemmåt och då blir det en prommenad och plugg för min del!

men vi hörs lite senare, pusss ♥

You'll be the prince and I'll be the princess, It's a love story baby


Godmorgon


Då har mitt hjärtat precis pussat mig hejdå och är påväg till skolan. Själv klev jag upp alldeles precis och ska fixa mig innan det blir skola för mig också. Men absolut först måste jag kolla när bussarna går. Men om jag ska hinna med allting så måste jag nog avsluta inlägget här. Vi hörs nog minst en gång till idag, annars gör vi det imorgon! puss ♥


För mig, är du perfekt

Det är sådana här dagar jag inser hur mycket jag älskar dig. Du gör mig lycklig Sebastian ♥

Life's a bitch, and so are you


bara vetskapen om att du finns, gör allting bättre

äntligen, äntligen är biologi provet avklarat och nu kan jag släppa det. såå himla skönt!!! Med tanke på det har min dag varit superbra, om man bortser från en person som jag är väldigt irriterade på. jag blir bara så trött på den. jag nämner inga namn för då blir det väl bara ett större drama.

nu ska jag skynda mig och slänga i mig lite fil innan jag åker och tränar med Mathilda om en halvtimme. vi hörs när jag kommer hem igen! pusss♥


NO NP

ibland önskar jag att jag var ett ig-barn utan förväntningar,krav och prestationångest. Jag har suttit i hur många timmar som helst och proppat min hjärna full med biologiskit tills NP imorgon. Jag orkar inte läsa något mer, jag är så trött på allt vad NO heter och jag skulle vilja elda upp bokhelvetet. Jag har suttit i en vecka och repiterat faktan från sjuan och har som plan att inte öppna boken igen. Men jag vet att ikväll innnan jag ska sova, kommer jag läsa igenom alla kapitlerna igen bara för att vara på den säkra sidan. Det får gå som det går imorgon, med tur och vilja hoppas jag att jag klarar det. vi hörs ♥

14 mars 2011

Kom precis hem från en promenad med mamma, nu blir det biologiboken och sedan ett bad med badbomb, ansiktsmask och hårinpackning. L O V E L Y ♥


when the evning shadows and the stars appear, and there is no one there, i could hold you for a million years, to make you feel my love.




 


I <3 U



Då var matteprovet avklarat och jag känner mig nöjd med min prestation. För första gången på alleles förlänge åkte jag hem dirket efter skolan, om man bortser från den lilla turen till appel store och jag har glömt bort hur skönt det är att komma hem såhär tidigt på dagen och bara vara med sig själv. Resten av dagen kommer jag ta hand om mig själv med lite ansiktsmaks, hårinpackning, bad och min nya mjukisdress, saamtidigit som jag läser igenom något kapitel i biologiboken stundvis. Kanske blir det en promenad med mamma senare ikväll också, ja så får det blir. Jag umgås för lite med min familj nuförtiden. Nu ska jag göra mig gröt och ladda ner iTunes. Later♥


Godnatt

snart blir det sängen för mig, ska bara läsa igenom lite matte eller NO först. men jag passar på att säga godnatt redan nu, så godnatt! vi hörs imorgon ♥


when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousend reasons to smile.


Stop, don't say that it's impossible, cause I know it's possible.

Som alla andra kollade jag på melodifestivalen igår och jag tycker det var riktigt många bra låtar i finalen i år! grymt bra att Eric vann, fastän Danny var snäppet bättre. Hoppas han kommer långt i tyskland nu också.

Idag har jag pluggat matte och städat mitt rum. Så nu hoppas jag att matteprovet imorgon går bra, det känns iallafall ganska bra. Ekvationer är inte min grej percis, men vad kan man göra åt saken? ingenting faktiskt. nu ska jag fixa lite ny musik till ipoden, puss ♥

Nummer ett i mina öron och ögon!


Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division

skolsken oh härliga människor. Ja, så beskrivs min dag. Helt jättehärlig helt enkelt. Förutom på idrotten då jag fick en boll rakt i ansiktet så jag började blöda näsblod och mitt öga började vätska och det gik typ inte att se något. Mitt öga är faktiskt fortfarande rött om jag ska vara ärlig. Men sånt är livet.

Efter skolans slut åkte jag och annie oh åt på nancys och solade. Sedan satte vi oss på olika bussar för att åka till olika platser. jag hamnade hemma hos Sebastian och här spenderas även min natt. Så är det. Nu ska jag äga på fifa. puss♥

love is all around you




jag har fötts med förmågan att vara charmig...thihihi

tagga tyska prov imorgon....yeah! fifan vad kul. bästa känslan ever lixom. not.

denna dag har bestått utav so föreläsning, projekt, biologi labb, sebastian, tyska och snöflingor. ganska bra helt enkelt bortsätt från allt förutom sebastian. ja, då kanske den inte va så bra trots allt. men man kan ju inte alltid ha dagar då allting är på topp, eller hur?! på no labben ägde jag och emma ut alla, helt klart! på bilden ser ni mig när jag hoppar omkring, som jag hade i uppdrag att göra i 4 minuter, för att sen mäta min koldioxid halt. eller något sådant

imorgon är det sovmorgon iallafall. väldigt väldigt skönt må jag säga. men nu ska jag sätta mig med familjen i soffan och kolla hockey och sedan sova och träna tyska. vi hörs! ♥


Tassel


Jag har bestämt mig för att införskaffa en tassel till mitt rum. Jag är helt på Marias Monatazamis sida, tassels är grymt coolt och eftersom att jag är cool, behöver jag en tassel!


Malta summer 2011


gud vad jag har kärat ner mig i Dannys bidrag till melodifestivalen, in the club. så grymt jäkla bra!! jag kan tänka mig att det kommer bli en låt man lyssnar på antingen i båten eller på stranden i sommar. på tal om sommar så längtar jag obeskrivligt mycket. först och främst till sol och värme, men också till dom tre veckorna jag kommer tillbringa på Malta med min bästa kompis. awesome stavas det!


To be without you


19.43



just nu lever jag i min egna värld, som är en alldeles för härlig blandning utav matte, tyska och biologi. ni anar inte vad bra den är. ni borde prova på. speciellt när ni har prov i alla ämnena inom en vecka.

Idag slutade jag efter luch, så jag, Emma och Annie stack och åt på nancys. Träffade på vår pappalediga engelska lärare gjorde vi också. Sedan blev biblioteket min plats att sitta ner på ett tag, plugga stod på schemat medans jag väntade på en otroligt underbar tjej. Elin karolina karkulahti är hennes namn. en semla klämde vi i oss eftersom det är fettisdagen och sedan traskade vi runt ett bra tag innan vi hamnade på donken där vi skvallrade något så in i bomben. Men det behövs. speciellt när man lever i sin egna bubbla fyllt med plugg.

några planer blev spikade, såsom att det blir bowling med mina tjejer från mellanstadiet och att vi ska ses mer. Ja, ni förstår nog inte hur bra jag trivs med den bruttan.

Nu ska jag duscha, plugga och kolla på tv. vi höres! ♥

when two become one, that´s love

ekvationer hit och ekvationer dit. Nu har jag iallafall pluggat matte med hjälp av Sebastian och hans mattebok. Jag kände mig ganska så körd tills provet på måndag, men nu när jag fått ett litet begrepp om det hela kanske jag klarar mig iallafall med lite viss tur.

Idag kom det fram två tjejer i skolan och sa att dom tyckte jag borde uppdatera bloggen bättre, men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om.. Ni får gärna slänga in en kommentar om ni vill veta något eller höra min åsikt om saker och ting. Jag blev iallafall superglad!! 

Nu ska jag hålla sebastian sällskap, så vi hörs senare! love ♥ 

onödigt

kul att jag har suttit och pluggat in tyska glosor i en timme nu, när vi inte ens ska ha glosprov imorgon. 1 - 0 till skolan. Fast ioförsig kan jag ju dom tills provet på fredag så då slipper jag plugga på dom i veckan. aja, nu ska jag ta mig ett spa.


because the night belongs to lovers

då var virusskyddet fixat och bloggandet kan återgå till det vanliga :)

igår var jag på båtmässan med familjen och hjärtat mitt. riktigt trevligt och jäklar vad båtar jag ska få utav sebastian som han lovat mig.. ;) efter det åkte vi och åt och sen bar det av hem till oss där det blev hockey på tv:n och mys.

Just nu försöker jag övertala min Sebastian att följa med mig och sola imorgon, men icke sa nicke han vägrar helt enkelt. Ta tag i tyskan borde jag också göra eftersom vi har prov på fredag, men jag orkar inte. sämstaste.

Fast nu måste jag göra något vettigt utav den här dagen, vi höres! xoxo

BFF <3<3



fan då. Nu har smidiga jag lyckats avaktivera virusskyddet på datan också. Det betyder att jag inte kommer kunna uppdatera bloggen på min data förens pappa fixat det. Tur att jag sover hos ida idag då :D

Igår blev en toppen dag med min absoluta favorit vän. Vi åkte in till stan för att fixa balett kuddar till Ida, äta och gå på bio. Jag insåg att det var alldeles för länge sen vi gjorde något sådant och att det var alldeles för länge sen jag skrattade så mycket. Den bruden få mig på såå bra humör. Efter vi sett love and other drogs, som vi tyckte var riktigt bra bortsett från att jag somnade mitt i filmen, åkte vi hem till mig och såg första säsongen av solsidan.  

Ikväll blir det mys med Belle och ida, det gillas! men nu ska jag kolla på Hannah Montana! puss ♥

Sebastian bloggar =)

Tjenatjena alla bloggläsare! Hoppas ni har haft en bra onsdag, solen har ju vart framme nästan hela dagen så man ska ju inte klaga, underbart! Själv har man ju vart med sin underbara flickvän hela dagen, va på stan och bytte kalsonger till mig och sen hyrde vi två skräckfilmer som vi snart ska kolla på haha.. Nattinatti alla Felicias bloggläsare, PÖÖÖÖÖÖÖÖSSS!


2 mars 2011

goddagens alla mina fina läsare och IDA JOHANSSON!
Ja, en speciell hälsning till henne eftersom hon är mitt största bloggfan (A) h3h3h3h3h3h. nej, nu ska vi inte överdriva här men sanningen är att ida har tjatat något enormt om att min uppdatering är sämst och att om man har en blogg ska man ta hand om den. Därför kastar jag in ett litet inlägg här.

Anyway, imorse vaknade jag vid halv ett utav att telefonen ringde. Jag fick reda på att min kärlek var påväg hem till mig. Så jag fick stressa in i duschen och mitt i all sterss skar jag upp knäet när jag rakade mina ben. Jag fixade mig och sedan bar det av mot stan där vi hade tre ärenden. Hyra skräck film, fixa kalsongerna på GANT och sedan äta. Vi checkade av allt förutom maten. Den ska vi äta strax och det blir även min frukost. Bra tjej som vet när man ska äta och inte.

nu blev det ju nästan nya bibeln här, därför avslutar jag nu. puss♥

@ pontus place

Hejsan hoppsan!
är det bara jag eller rusar lovet iväg? ja, så känns det iallafall. Just nu sitter jag med Pontus och Sebastian. Dom spelar fifa och jag har fått i uppdrag att ta reda på vilken av hockey matcherna som visa ikväll. Sämst. Innan jag kom hit var jag med brudarna på stan och vi gick runt innan vi hamnade på donken. Fjortisvarning hej. Jag glömde mitt bankkort där när jag gick och fick sedan rusa tillbaka för att hämta det.

Men nu ska jag förstöra spelet för dom, puss hej!

RSS 2.0