The end

Yo folket!
Kom hem för en stund sen efter min date med Ida. Mycket att prata om hade vi allt. Någon timma på nancys och lite shopping blev det. En kofta och två bas tröjor fick jag med mig hem. Snart blir det duschen och sen tv:n. Jag har nämligen ingenting att plugga. Ganska chill faktiskt!


The end... eller vad säger du Annie? ;)


så som månen behöver stjärnorna för att kunna lysa upp himlen, så behöver jag dig just nu.

Bra tjejen! missar bussen är det första du gör denna vecka. Aja, det är inte mitt fel att jag var trött och att bussen kommer tidigt..

efter skolan idag åker jag och möter min absouta favorit vän. IDA JOHANSSON. Yeah. Det bir awesome. Mat på nancys och snack i fler timmar. Precis vad jag behöver. nehejni, nu ska jag atlt fixa till mig så jag inte missar bussen igen. PUSSHEJ

Ida Johansson


Mot söders höjder

Som rubriken lyder beger sig jag och pappa snart mot södermalm för att besöka Vittra gymnasiet. Jag är lite kluven på frågan om jag vill gå där eller inte, eftersom jag går på en vittra skola just nu och kanske vill testa på något nytt. Men men det blir nog bra vilket som.

På vägen dit släpper vi av mamma hos farfar och sen blir det Bruce Springsteen på högtsa volym för pappas och min del. Jag älskar våra stunder i bilen med BS på högsta volym och att bara prata. Det är helt klart vår grej, pappa ♥

Nu ska jag fixa klart mig, later!

28 Januari 2011 ♥

 

Godmorgon! ♥






Jensen norra

Äntligen! äntligen har jag hittat en skola som verkar bra. JENSEN norra heter den. Ekonomi - juridik heter linjen. Felicia heter tjejen som ska söka dit. Ja, så är det. Dock vet jag inte om det blir mitt första eller andra handsval. Något av det blir det iallafall. Det känns skönt att veta att jag har cirkus 55 poäng mer än nödvändigt också. Det känns skönt att jag är klar med projektet och det känns mindre skönt att bada isvak imorgon. nu ska jag sova eller iallafall kolla på tv. pusshej

Smile bitch

Nu är det dags att blogga igen tycker jag. Inläggen här nedanför behövde jag bara skriva av mig i. Jag brukar inte skirva när jag är på dåligt humör, men nu bara blev det så.

Just nu sitter jag i skolan och jobbar på. Det går faktiskt jättebra och jag känner att jag kommer hinna bli klar med allt tills redovisningen på fredag. Efter skolan åker jag med mamma till Jensen norra och kollar hur den skolan verkar. Hoppas på att den är bra för då har jag två skolor som känns bra att välja emellan iaf!

nu ska jag hitta på något med tjejerna, puss! ♥


You lied again

Tja! Felicia med dåligt humör här. Jag vet inte vad det är med mig, kanske förvirring. Skällde nyss ut mamma för ingenting och ja, jag får väl snart gå och be om förlåtelse. Det är för mycket drama och jag vill bara inte prata med någon just nu. Om jag inte svarar på sms, så hoppas jag ni förstår. Falska personer hit och falska personer dit. Dom börjar jag tröttna på. Dom som ska spela så bra vänner men egentligen är sämst. Bra inlägg med ingen sammanhängning. Nu ska jag ta mig ett spa, strunta i skolan för en gångs skull och kolla på en film. Det behöver jag. Lite tid för mina egna tankar blir perfekt. Vi hörs senare, när jag fhoppningsvis är på ett bättre humör. puss

-

För ibland orkar jag inte bry mig vad alla andra tycker.
Det är mitt beslut och mitt val. Deal with it.

Trött


Som sagt var jag med Sebastian och Christoffer igår och kom hem vid tolv snåret och idag är jag helt död. Precis när jag hade kommit hem till S igår ringde mamma och berättade att hon hört två tjejer säga typ "felicia skulle ju vara med Sebastian ikväll ju". Mamma tänkte att det måste varit oss dom menade och det är lite läskigt hur snacket går med tanke på att jag inte sagt det till särsklit många innan jag bloggade. Anyway, det är ju ingenting att bli upprörd över men ändå, haha.

Idag åkte jag och mötte S och C vid tolv. Sen begav vi oss hemåt mot S där det mest blev tv kollande och snack. Vid fyra åkte jag vidare och mötte Alexandra. Som jag har saknat den tjejen! helt otroligt att vi inte hade träffats på fem månader.

Nu ska jag gå ut till familjen och umgås. Vi hörs, pusss ♥


Hos Sebastian

Fick nyss skjuts av pappa hit, och här sitter jag nu framför datan och känner mig social. Nejmen han spelar faktiskt fifa. Här kommer iallfall kvällen spenderas. Vi får se vad vi gör, men senare ikväll kommer hans kompis Christoffer hit också. Det blir nog suuuper. Men nu ska jag inte vara tråkig framför datan längre. PUSS ♥


Hemma

Jag kom precis hem från dansen med Emma och Annie. Innan det var jag som sagt hos Sebastian. Det kunde inte blivit bättre. Först pluggade jag lite medans han spelade xbox. Efter det kollade vi på film och pratade. Sedan vart det mysig middag med tända ljus och sånt. Ja, efter det bytte vi om och gick till friskis där han skulle till gymmet och jag till dansen. Nu ska jag duscha och sedan slappa framför tvn. Vi hörs, puss ♥

segt

Vilken seg dag. Skridskor, svenska och no prov har stått på mitt schema. Mina ögon vill blunda och kroppen vill sova. Men efter skolan stannar jag kvar en liten stund och pluggar. Sedan åker jag till S och är där tills kvart i sju typ. Efter det får han följa med mig när jag promenerar till friskis, där jag ska dansa with my girls! härligt! pusss ♥


Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright.


19 januari 2011

Hej!
Äntligen är jag klar med det första analyserande inlägget i min skolblogg. SKÖNT. Nu är det bara 3 stycken kvar ;).

Jag somnade ganska sent igår. Runt 1 där någon gång och det har satt sina spår. Jag känner mig verkligen död i hela kroppen.

Efter skolan åker jag ner till centrum med mina tjejer. Det blir sola, äta och kanske lite shopping. Vem vet? Det skulle ju inte vara helt fel faktiskt.

Nu kommer min lärare, later ♥

18 Januari 2011

Då var man hemma från ett träningspass också. Riktigt skönt nu efteråt! Synd bara att Mathildas komunikationsfärdmedel (dagens avancerade ord) inte ville att hon skulle träna med mig. Först förseningar med tåget och sen en trasig buss. Men detta får vi ta igen närsta tisdag helt enkelt!

Nu ska jag planera upp allt skolarbete och sätta ut vilka timmar som gå gå åt till det. Så jag hinner klart med allt som bör vara klart tills nästa fredag. När jag tänker igenom nu, inser jag att det är en hel hög med uppgifter. Hej plugg torsdag! Ja, så får det lov att bli..

Nu blidde det mörkt

seriöst, sen när började det bli såhär mörkt så fort? inte okej alltså. Kanske för att snön håller på att försvinna och då blir det ju mörkare automatiskt. Härligt Felicia, du kan använda hjärnan du med!!

Just nu ligger ida i min säng och skrattar åt hur jag bloggar. Tydligen mimar jag till orden jag skriver. Det känns ganska mycket som att hon hittar på't. Innan åt vi gröt, och hade lååånga och allvarliga disskutioner om hur barn blir till. Nej, inte riktigt men nästan. Det finns ju personer som vet hur man gör. Men vi hörs ikväll efter att jag tränat!


in da school



Tyvär hann jag inte blogga igår, men jag kom hem vid åtta och sen behövdes lite plugg göras. Efter det kollade jag på någon idrottsgala och sen var jag trött.

Just nu sitter jag iallafall i skolan med mina underbara vänner Malte, Annie, Adrian och Emma. Efter skolan åker jag troligtvis hem elelr möter upp Ida och sen blir det träning med Mathilda.

Nu ska jag fortsätta plugga, later ♥


16 januari 2011

Nu sitter jag framför datan igen, fast denna gång med en kopp te i min hand med smaken av vanilj. mummms. Efter att jag druckit upp det blir det tandborstning och sen sängen fast nu ringde S så det blir väl att prata med honom en stund först. Nehejni, vi hörs imorgon. pusss ♥


vart håller världen på att ta vägen?


God eftermiddag!

haha, fy vad fult det där lät! anyway, jag kom alldeles nyss hem från en kompis. Vad vi gjorde är hemligt. Nejdå, vi gjorde inte så värsta mycket faktiskt. Kollade på film, spelade xbox och skulle till att spela uno med hans lillasyster, men då var det tid för mig att åka hem.

Filmen igår var iallafall riktigt bra tycker jag. Dock delar min syster inte samma uppfattning, eftersom hon höll på att somna i biostolen. Undrar om det bordde på att filmen var dålig eller för att hon var trött efter kvällen innan. Hon skyllde det hela på att hon kom på lösningen mitt i filmen.

Men nu ska jag plugga och sen får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på. Puss ♥

Godmorgon

Idag blir det först att träffa Ida en liten stund, vad vi gör vet jag faktiskt inte. Antagligen något kul som vanligt. Sen ikväll åker jag och min syster in till stan där vi äter och går på bio. Det blir nog att vi ser The Tourist, med Angelina Jolie och Johnny Depp. Nu är det dags att fixa sig, vi hörs! ♥

Smart att spilla vatten på din nya data Felicia!


Dålig uppdatering

ja, som rubriken lyder vet jag att min uppdatering har vart sämst. Men igår var det kaos, alltså kaos med STORA bokstäver. Jag tänker inte gå in på varför, men ibland gör man saker man kanske inte borde göra och saker man borde göra. jaja, det som hände det hände, och man får gå vidare, eller?

Idag i skolan hände det inte så mycket, spelade pingis på rasten och chillade. Ganska skönt faktiskt. Efter skolan mötte jag upp Nimo, Elin, Julia och Ida. Vi gick runt på stan, åt på nancy's sprang därifrån, gick till donken och pratade. Vi träffade även två killar. Namnet på dom kommer jag inte ihåg. Efter det gick jag och Ida hem till henne där hon berättade om Egypten och jag fick ett superfint armband av henne.

Snart ska jag nog gå ut och umgås med familjen. Eller ja, mamma och pappa eftersom min syster skulle ut ikväll. Morgondagens planer får vi se hur dom ser ut. Vi hörs senare! puss


Våran låt spelas ur högtalarna och jag saknar dig så mycket. Jag behöver ditt skratt, dina råd, dina det kommer ordna sig - allt kommer bli bra kramar, dina idéer, våra äventyr. Men mest behöver jag dig, någon att prata med och någon som hjälper mig med mina beslut. Jag vill ringa dig, prata på som bara den. Prata på det sättet som folk känner igen oss på. Jag vill få våra skrattafall. Jag saknar våra sms som endast består utav 4 rader med hahaha. Jag vill ha dig här brevid mig just nu. Du är så bra att ord inte kan beskriva. Nu när du varit bort i en vecka förstår jag hur stor vänskapen vi delar är. Jag har märkt att jag inte tagit vara på den, jag har tagit den förgiven. Jag ska bli bättre på det. För en person som du finns det inte många av har jag märkt. En person som man kan berätta allt för, Som inte dömmer, som man inte skämms inför, som man är sig själv med och som man kan göra misstag med. Jag längtar tills imorgon när du kommit hem igen och ringer mig. Jag behöver dig så mycket just nu. Jag behöver din hjälp och din klokhet. Du är bättre än bäst. Den finaste vännen utav alla är du Ida. Jag älskar dig.♥

Kärlek





Åh jag är kär. Inte i vem som helst, utan i min grannes nya chihuahua valp som är 10 veckor gammal. Ni anar inte hur söt den är!


And I'll be doing what to do, whip my hair and just shake them off.


the beauty and the beast


Så var man igång igen med skolan. Denna dag var otroligt härlig och mina tjejer är för bäst, jag säger bara sex and the city ♥♥♥♥♥

Efter skolan följde Annie med mig hem, vi åt gröt och kollade på film. Det blev skönheten och odjuret. Så himla fin film alltså. Vad  lärde vi oss utav den? Jo, att allting inte sitter på utsidan. Lär känna personen innan du dömmer någon. Själv har jag ganska svårt med det, det är ju inte så att jag börjar gå fram och prata med en person som inte ser så bra ut direkt. Men det ska jag faktiskt försöka bli bättre på, alltså att inte dömma personer innan jag lärt känna dom.

Om cirkus 90 minuter ska jag gå och möta Mathilda för att sedan ta bussen till yogan. Det ska bli så kul, men samtidigt väldigt pirrigt..hihi! Men det kommer nog gå bra, hoppas jag iallafall. Jag är inte så vig och det är där mitt problem kommer, då hela yoga går ut på att man är typ vig..HAHA! Awesome helt enkelt ♥

 


Godmorgon!

Då är första skoldagen här, och jag kom faktiskt upp i tid trots att jag komnade klockan två inatt. Just nu känner jag mig pigg, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara död om någon timme..

Idag slutar jag iallafall 10.30, vilket är super skönt och sedan ikväll ska jag gå på Yoga med Mathilda, HAHA! Det kommer nog blir superkul!! När jag kommer hem efter skolan får jag dock verkligen inte lägga mig i soffan och sova för då kommer min natt vara förstörd, igen.

Nu ska jag äta upp min gröt, packa väskan och sedan bege mig mot bussen om 25 minuter! later ♥

Det är upp till dig.


Vid 4 promenerade jag ner till stan för att möta upp Annie och Emma. Under min promenad pratade jag med S, en riktigt söt person, man blir så himla glad när man pratar med han.

När jag mötte upp Emma och Annie tog vi bussen till Friskis där vi körde ett träningspass. Riktigt kul var det, och jag har verkligen saknat mina tjejer. ♥

Nu snart ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på tv eller något. Jag måste iallafall somna tidigt idag så jag orkar gå upp tidigt imorgon! Dock är det en kort dag, börjar 08.30 och slutar 10.30! suuuper!! ♥

I don't mind, if you don't mind


Sista lovdagen

Då var det sista lovdagen för detta jullov. Det känns verkligen segt, samtidigt som är jag är lite smått taggad inför sista terminen i grundskolan. Jag satt precis och skrev två inlägg till min skolblogg, dock kommer jag inte länka den innan designen är helt klar.

Idag har jag inte många planer alls, kanske ska träffa Elin efter att hon slutat skolan men vi får helt enkelt se. Nu ska jag nog göra mig en riktigt go frukost och läsa bloggar! TTYL ♥

I'm holding you closer than most, cause you are my heaven.


Grattis på födelsedagen världens finaste vän

Idag är det din dag. Jag hoppas verkligen att den blir kanon! Men det lär den nog bli, bara du inte blir biten av hajarna där nere i egyptien.

Det här är första året vi inte har någon möjlighet att träffas på, och det första året vi firar varandras dagar på ett mer betydelsefullt sätt en ett sms.

Jag är inte van att inte ha dig vid min sida. 3 dagar har gått och jag inser verkligen vad saknad är nu. Jag har påbörjat att skriva sms som jag sedan raderat när jag kommit på att jag inte kan smsa med dig, jag har tryckt på ringa knappen men lagt på fort som attan och jag går in på din blogg i ren reflex med hopp om att du skrivit något inlägg där nere.

När jag saknar dig för mycket lyssnar jag på våran låt. Jag vet att du gör precis likadant för det var din ide. Jag vill bara önska dig en riktigt grym 16 års dag och när du kommer hem, då jävlar ska det firas! Jag ringer dig ikväll klockan halv sju, precis som du sa! Jag älskar dig bästavän. ♥


9 januari 2011

Så nu är jag hemma från Nicole. Vi somnade runt halv fem igår och ställde klockan på nio. Dock somnade båda om och vakande klockan halv tolv. Då satte vi på Eclipse och Nicole somnade om. Skön tjej!

Idag blir det till att bara dega och kolla på film. Har inte så stor lust att gör någonting heller. Lat? absolut! Det här blir inget vättigt inlägg så ni får bilder från igår istället! puss ♥



















Hos Rebecka

Halloj!
Hemma hos Nicole va det supermysigt, vi hade riktigt tjej snack om killar och allt vad livet bjuder på. Vid klockan halv sju drog vi till Willy´s för att köpa godis, kakor och fanta. sedan satt vi i willys och tjockade oss. Efter det fick Julia skjuts hem av sin pappa och jag och nicole gick hem till henne och lämnade allt som vi inte åt upp. Efter det tog vi bussen hem till Rebecka och där är vi nu, och nyss kom Fredrik hit också. Härligt! nu ska jag vara social med alla andra, puss ♥

Hos Nicole

Goddag!
Nu har jag anlänt till Nicole där även Julia P är. Vi åt nyss utsökt mat med Ns pappa. Superdupergott. Nu snackar vi om olika bloggtekniker och hur man är när man bloggar. Jag är riktigt grym enligt dom, h3h3h3h3! Julia är osäker på vilket klockslag hon ska lämna oss, så vi får se när det blir. Ikväll ska vi iallafall till Rebecka och kolla some movie. Lutar åt skräck hållet, INTE BRA INTE BRA! hej mardrömmar i ett år framöver. Men det blir nog mys. Nu ska jag ta en iprem mot min olidliga mensverk! pusshej ♥

04 - Önskelista

Eftersom jag fyller år om cirkus ett halvår har jag inte tänkt ut en önskelista än. Så det får bli lite saker från mitt anteckingsblock där jag skriver ner saker jag behöver och vill ha! :)

♥ Spa behandling
♥ Blackberry mobil
♥ Mulberry väska
♥ Marinblå kofta i modellen Lovely Knit från Odd molly
♥ Kompakt systemkamera
♥ Namnhalsband i guld
♥ Chanel örhängen
♥ Ögonfransfärgning
♥ Paul Frank hörlurar till Ipoden
♥ Ljusrosa converse


Godmorgon

Nu är det verkligen dags att ställa tillbaka dygnet. Inte bra att jag kommer få göra det sista dagen typ, men men. Idag ska jag nog vara med Nicole och på kvällen kanske vi träffar Felicia och Rebecka. Men vi får se när N vaknar, hon brukar ju göra det ganska sent faktiskt. Men det är ganska bra för då hinner jag duscha och fixa till mig ordentligt innan, h3h3! puss ♥

Natti Natti

Nu har gästerna åkt, sminket tvättats bort och sovkläderna åkt på. Riktigt trevlig kväll faktiskt! När dom kom snackade alla lite, sen gick jag och D in på mitt rum och kollade på tv och snackade typ. Sen blev det mat och så satt alla och snackade jättelänge, haha bra humor var det verkligen under middagen! sen efter det gick jag och D in på mitt rum igen och snackade, kollade tv, nördade formel 1 och lite sånt. Nice nice. lite konstigt när man tänker på att jag och D typ bästavänner när vi va små, h3h3h3. Rolig kille iallafall! men nu väntar sängen, godnatt ♥

Look at the stars, look how they shine for you



" I   k n e w   i   h a d   t o   m a k e   m y   d e c i s i o n ,
b u t   i   n e v e r   h a d   t h e   t i m e "


Hemma igen!

Ibland undrar jag om jag är senil. Det viktigaste av allt var att komma ihåg annies armband och byta det till ett som funkar, men nej, såklart glömmer jag det hemma. Dock köpte mamma ett nytt som hon får, så jag kan slänga det andra. Det är okej om ni inte riktigt förstod det där.

Nu ska jag iallafall ta mig ett bad och göra allt tjejfix ni vet. Efter badet är det dags för mig att fixa efterätten eftersm jag har fått den äran. Det blir pannacotta med färsk passionsfrukt på, för er som undrade! Juste jag måste bestämma bkläder också..men det får jag nog ta och göra i badet! later ♥


Godmorgon ♥

Äntligen slutade det att snöa, så nu ska jag och mamma passa på att promenera ner till stan där det blir att äta en brunch, fixa Annies armband och handla det sista inför ikväll. Ja, vi ska ju nämligen få gäster. David och hans familj kommer hit och det känns ju, jag vet inte. Eftersom jag inte pratat med David på ska vi slå till med 9 år? så är det ju lite pirrigt men det kommer gå galant. Det vet jag! nu ska jag sätta på mig maskara och gå. vi hörs när jag är hemma igen! puss ♥

Nu säger jag godnatt ♥


03 - Mina föräldrar




Bilderna är inte dom bästa, men alla familjebilder är på gamla datan och jag har inte hunnit flytta över dom!

Mina föräldrar är bäst. Jag så himla lycklig över att jag har dom och inga andra föräldrar. Visst kan jag dö av pinsamhet när mamma ska komma med sina klämchecka uttryck, när pappa alltid ska snacka om bilar med mina killkompisar eller liknande. Men vet ni? det är normalt att tycka sina föräldrar är pinsama.

Jag är tveksam på om jag någonsin kommer kunna ge lika mycket till dom, som dom givit mig. Jag syftar inte på materiella ting såsom kläder och teknikprylar utan på kärlek, omsorg, förtroende osv. Dom har alltid funnits där och stöttat mig och det är dom två som jag vet aldrig kommer svika mig. Jag älskar er ♥


HATA SL

SL kan brinna i helvetet. Fyfan säger jag bara. Det tog mig 90 minuter att ta mig till Felicia, vilket vanligtvis skulle ta 30 eftersom jag måste byta buss. Fattar ni 60 minuter för mycket!

När jag väl kom hem till henne, stack vi till Rebecka på direkten nästan. Hos R spelade vi in en film, haha. Jag tror F ska lägga ut den ikväll så då kommer ni nog få se den. Sedan gjorde vi lite olika, ni vet det vanliga man gör med sina kompisar.

Nu ska jag gå och hämta mig ett stort glas iskallt vatten för jag är jättetörstig efter att ha tryckt i mig nötter doppade i choklad..later ♥


R e a d y ,   s e t,   a c t ! ! ! !    x D   ( v i   h a r   l i t e   s p e c i e l l   h u m o r ,   j a )


Outfit


Godmorgon ♥


Denna utsikt hade jag varje morgon när jag var i Italien.

Det är ganska otroligt att jag är upp med tuppen, eller nja, nästan iallafall! Nåja, jag har precis duschat och ätit min alldeles utsökta tomtegröt. Snart ska jag föna håret, sminka mig och välja kläder och sedan om ungefär en timmma börjar min resa mot Felicia, dit även Nicole och Rebecka ska. Sen kanske det kommer någon annan, men det får vi ju se! Ikväll blir det nog bara lugna puckar med familjen, det kan vara skönt det med ibland! ♥



Jag blir så himla glad!




Jag blir så himla glad när jag får sådana här kommentarer! Nu på senare tiden har jag fått en några stycken faktiskt och ni ska veta hur mycket det faktiskt betyder. Det skapar en ännu större blogglust hos mig och var inte rädda för att kommentera mina inlägg eller skriva till mig. Ni har blivit en hel del läsare nu, och det skulle vara väldigt kul om jag fick en liten vetenskap om vilka ni är! Ni får gärna vara vän med mig på facebook, men skicka då gärna ett meddelande att ni är en bloggläsare, jag accepterar nämligen inte vem som helst :) puss på er! ♥


MIN NYÅRSAFTON I BILDER

















02 - Min första kärlek


För mig är kärlek något speciellt och jag skulle inte säga att jag har träffat min första riktiga kärlek än. Självklart har det funnits killar jag fallit för och som jag gillat, men ingen av dom har jag vart riktigt förälskad i. Men en person som jag verkligen verkligen gillade var D. Jag kommer ihåg hur mycket jag gillade honom i början och hur nervös jag var första gången jag skulle vara själv med honom. Dock gick det kanon bra, och kärleksfaktorn var på väldigt hög för båda två. Vår känslor svalnade lite för fort tyvär och vi kom överens om att bara vara vänner, något jag ångrade otroligt mycket efteråt när vi inte ens sa hej till varandra när vi sågs. Nu i efterhand har jag insett att han inte var den perfekta killen som jag trodde han var, med tanke på vad han gjorde dagen efter. Jag skämmdes verkligen då, det kändes som om jag hade blivit lurad. Man kan säga att det var då, dagen efter, jag insåg hur mycket jag verkligen gillade honom. Men men, den stunden det var något mellan oss var verkligen fin och om det hade hållt i sig längre skulle han kanske ha varit min första kärlek. Vem vet? Själv tror jag att det kommer när det är menat att det ska bli något. ♥


Nyfixade naglar


Soulmates föralltid

Hej alla fans!
Jag och Annie kom nyss hem till mig efter en runda på stan med lite olika personer. En riktigt go blandning! Med mig hem fick jag några riktigt fina smycken som jag kan visa er lite senare. Nu snart ska vi äta tomtegröt, kolla på tixmongot, alltså filmen sommaren med Göran för er som inte riktigt förstod och fixa naglarna. Sicka brudar vi kommer vara efterår (som vanligt då). Nehejni, nu ska jag vi inte va sådana! Later ♥


♥  F ö r   d i n   s k u l l   Z a c k e !  ♥


4 Januari 2011

Godkväll!
förlåt för den riktigt usla uppdateringen. Imorse vakande jag lite halvsent och hann inte blogga, sedan har jag vart med tjejerna hela dagen och fortsatte kvällen med Ida. Easy A var riktigt grym, absolut värd att se!!  Nu ska vi kolla på Harry Potter 2 och mysa gärnet. Jag kommer nämligen inte kunna träffa vännen min på cirkus en vecka, eftersom hon åker till Egypten på torsdag.. Vi hörs imorgon, då även bilder från nyår kommer! puss

Nu är det sista utav lovet fullplanerat!


01 - om mig



Felicia heter jag och är 15 år gammal. Jag älskar mode, speciellt när jag köper det också. En av dem bästa känslorna som finns är när jag kommer hem med händerna fulla av shoppingpåsar och jag känner att varenda köp var bra. Ibland när jag går i butiker kan jag känna hur vissa plagg pratar med mig, kalla det vad ni vill, själv skulle jag nog säga att det inte är så normalt.

På min fritid lägger jag ner ganska mycket tid åt plugget. Jag har ingen speciell åsikt om att man är bra eller dålig om man pluggar/inte pluggar. Utan jag gör det för min egen skull och för att jag själv ska kunna nå dom målen jag vill. Mina vänner är något av de finaste jag har. Dom är verkligen guld världa och förgyller mina dagar, därför älskar jag att spendera så mycket tid som möjligt med dom!

Ett annat stort intresse är resor. Få uppleva nya städer och kulturer. Den bästa resan jag gjort var nog sommaren vi vari Italien och Monaco. Två riktigt fina länder, och staden Milano förtrollade mina ögon. Att springa runt med min syster och shoppa samtidigt som stranden inte var alltför långt bort, var gudomligt bra. Dock tror jag att den resan kommer sjunka ner på andra plats efter denna somaren då jag ska till Malta med min allra finaste vän Ida ♥

Utöver det här är jag en väldigt glad person som har humor på högnivå. Jag försöker finnas där för mina vänner så gott det går. Självklart gör jag misstag, men försöker intala mig själv att alla gör det, och tar livet med en nypa salt. Vi lever trots allt bara en gång!


Grattis på födelsedagen, världens bästa syster! ♥


Nu kör vi en sån här lista!

J A P P ,   S Å   F Å R   D E T   B L I !

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är vänskap?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min favorit musik
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli i framtiden
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att gråta
24 – Det här får mig att må bra
25 – Saker jag gillar att göra
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor

Godmorgon! ♥

Vem hade ställt klockan på 10.30 och kliver upp 12.00? joo, jag såklart. Det förvånar mig faktiskt inte ett dugg, men min dröm var ju så himla bra kommer jag ihåg. Dock har jag glömt bort den nu.

Snart är det dags att fixa mig eftersom jag ska ner till centrum och hämta filmerna. Nice! Sedan mot kvällen blir det firande utav min syster! Later.♥


Godnatt!


SATC



Vilken seg söndag det har varit. Jag har inte gjort mycket alls förutom att ha sett 12 SATC avsnitt. Snart ska jag väl lägga mig och forsätta kolla på det och hoppas på att morgondagen blir bättre. Men det är nog inte så svårt att fixa med tanke på att det blit Harry Potter tittande och firande av min syster som fyller 21 år! Nejmen hörrni, nu ska jag avsluta detta inlägg och se om jag finner mig något annat att göra! ♥


Harry Potter

Jag har vart vaken i 2 timmar och det är redan mörkt ute. Kanske är det dags att börja vända tillbaka på dygnet nu när det bara är 9 dagar kvar tills skolan börjar igen. Nog om det.

 Jag hade planerat att se ett par Harry Potter filmer idag, men eftersom dom är uthyrda på alla ställen så blev det inte så. Dock kunde ett ställe fixa alla filmer tills imorgon. Det vill säga HP 2,3,4,5 och 6.

När jag såg på första HP filmen igår, blev jag helt förälskad. Det var första gången jag någonsin såg en Harry Potter film, och den var helt grymt bra. Jag längtar såååå tills imorgon kan jag säga er!!


2011

Vilken grym kväll det var igår! Först åkte vi som sagt hem till familjen Lundbäck där jag va i några timmar. Vi pratade och grabsen spelade cod. Det var meningen att jag skulle ätit där också, men eftersom det blev lite försenat fick jag skjuts utav Fredrisk bror hem till Elin innan maten var klar.

Väl hemma hos Elin tog jag en pizzabit för att göra Mig beredd mot den kommande kvällen. Utspilld cider, dans, grymma tjejer, nyårslöften, rakter och framförallt skratt bestod min kväll och natt utav. Helt enkelt super! Vid halv fem kom vi i säng och vid halv ett vakande jag och Ida med ett riktigt skrattanfall. Sist med att kliva upp var vi som vanligt ,men första harry potter filmen hann vi se med dom som var kvar innan vi begav oss hemåt.

Nu behöver jag verkligen ett spa, så det ska jag se till att fixa! Alla bilder från igår togs med Elins och Idas kamera, så dom kommer upp senare när jag fått dom. puss! ♥


RSS 2.0